© Knappe Fiets 2019

AJ

runt zijn leuke bedrijf naast zijn job in het onderwijs bij Albeda. vanaf 1 december heeft hij een atelier wat te vinden is bij GenG design te Dordrecht. AJ werkt uitsluitend op afspraak maar zijn unieke fietsen zijn te koop in  'Het Magazijn'. Hotspot in Dordt voor eten en drinken, vinyl, kunst, vintageaudio,  woonaccessoires en nog veel meer leuks. 

De meeste fietsen die AJ maakt worden 'custom made' geleverd en zijn bedoeld als hippe fiets voor in de stad, toertochtjes of woon/werk verkeer. Gemaakt vanuit een basis als racer, mtb of stadsfiets. Met zijn roots in fashion weet hij met smaak nadruk te leggen op details die je fiets maken en je karakter benadrukken. Soms klassiek dan weer modern met lef maar altijd met een vette basis in vintage (gebruikt) of retro (nieuw met vintage looks) 

 

AJ werkt vanuit een circulaire gedachte en gebruikt materialen die van goede kwaliteit zijn vaak opnieuw in combinatie met nieuwe materialen. Design, plezier en betaalbaarheid zijn belangrijke criteria. Tenslotte is AJ stapelgek en apetrots op zijn stad Dordrecht. 

Knappe Fiets

 

Magazijn

Voorstraat 180

3311 ES Dordrecht

Atelier

GenG Design

Archimedesstraat 9,

3316 AM Dordrecht

(vanaf december'19)