STEEL & BOATRIDE 8 JULI '20 toparrangement voor €59,-

De zomer is in aantocht en ondanks dat we ons allemaal moeten aanpassen door het COVID’19 virus, vinden we het tijd voor een leuke activiteit! Samen met Osteria LUCA en SI BARONE organiseren we een fantastisch arrangement waarvan we hopen dat dit een jaarlijks terugkerend feestje wordt. Uiteraard conform richtlijnen RIVM. 

 

Wat gaan we doen?

Hoe tof zou het zijn als we bouwen aan een community rondom Knappe Fiets en het eiland Dordrecht gezamenlijk beleven vanaf het water en de wegen?  Iedereen is welkom. Ook als je fiets niet bij ons is aangeschaft! Wat AJ met fietsen heeft, heeft Sirio op het water met zijn boten. Hij toont je de mooiste views van onze stad vanaf het water. Te gek om dit met elkaar te combineren.  We verbinden graag mensen en afstanden met elkaar en weten dat dit met gezellig eten beter tot stand komt. We schuiven bij Luca aan voor een Napolitaanse pizza, een salade of verse pasta.

Alles op een rijtje: 

We verzamelen 18.30 op het terras van LUCA op het Scheffersplein en gaan aan tafel (ook hier conform RIVM richtlijnen)

- Na het eten splitsen we de groep op in twee subgroepen. De ene groep gaat varen (1 uur), terwijl de andere groep fietst (1 uur).

- Vervolgens wisselen we dit om waarbij je dus in een totale tijd van 2 uur twee verschillende activiteiten hebt gedaan. 

- We willen gezamenlijk afsluiten met een borrel in de stadstuin van Het Magazijn. Dit zal rond 22.00 uur zijn en is voor eigen rekening

- We hebben vanwege de richtlijnen RIVM slechts ruimte voor 20 personen. Dus wees er snel bij!

Opgeven is mogelijk tot en met 7 juli of tot zolang de voorraad strekt!!

Stuur een mailtje: info@knappefiets.nl  We hebben er zin in en heten je van harte welkom!

 

Sirio, Dennis en Arend-Jan

info@knappefiets.nl

06 37 28 19 18

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

CONTACT

MENU

BLOG

Onder constructie

LINKS